• Velkommen
  • Vores start
  • Kødkvalitet og salg
  • Kontakt
  • Vores højlandskvæg
  • Gallerier
  • Kødkvalitet og salg

    Kvaliteten

    Kødet fra Highland Cattle er velsmagende, fedtfattigt og kolesterolfattigt.

    Det skyldes dyrenes langsomme vækst, de bliver først slagtet når de er mellem 2 og 3 år gamle.

     

    Salg

    I sensommeren og efteråret 2014 har vi ialt 6 dyr vi slagter

    1 ko som væsentligst bliver til hakket kød, hun er en dejlig ko og nu er hun blevet så gammel at vi ikke længere vil avle på hende, derfor

    Det hakkede kød er meget smagfuldt og sælges i portioner fra 5 kg og opefter
    Helst vil vi man henter hos slagter kruse i Tved, efter nærmere aftale

    Senere, omkring oktober / november, slagter vi fire unge dyr - 3 kvier og 1 tyr -
    De sælges i kvarte, der er omkring 55-65 kg kød til hver kvart